Cum alegi pantofii sport?

Care ar trebui să fie caracteristicile pantofilor sport? (P)În magazinele de specialitate vei găsi sute de modele de încălțăminte, produse care se deosebesc nu doar prin preț și marcă, ci și prin scop. Unii pantofi sport, precum adidașii, sunt universali și îi poți purta cu diverse ocazii, inclusiv în fiecare zi. Merită să acorzi atenție celor proiectați special pentru anumite sporturi. 

Există într-adevăr diferențe mari între aceste categorii? Răspunsul este da! Uneori există diferențe evidente, așa cum este cazul pantofilor cu crampone de fotbal, care sunt potriviți doar pentru iarbă, sau gazon artificial. Este recomandat să acorzi atenție și diferențelor subtile, căci fiecare antrenament folosește diferite grupe de mușchi din corp. De exemplu, alergarea pune multă presiune asupra coloanei vertebrale și dacă alergi mult, e bine să optezi pentru încălțăminte de alergare specială asemeni modelelor disponibile pe https://sportano.ro/pantofi-under-armour. Aceste articole au tălpi mai groase și amortizare suplimentară. 

Ce caracteristici merită atenția ta când alegi pantofi sport?

Atunci când alegi încălțămintea pentru antrenamente, acordă atenție trăsăturilor particulare ale fiecărei perechi de pantofi sport. Care dintre aspecte sunt cele mai importante?

 • Grosimea tălpii

Majoritatea pantofilor sport au tălpi groase – acest lucru este valabil mai ales pentru pantofii de alergare și sporturi precum volei sau baschet. Pentru fotbal, poți verifica mai multe aspecte analizând informatiile specialiștilor publicate în articole dedicate sau pe  https://sportano.ro/pantofi-mizuno/mizuno-blocaje-de-trafic

 • Amortizare

Pantofii de alergare sunt echipați cu amortizare suplimentară, care ajută coloana vertebrală și reduce impactul negativ asupra acesteia pe terenuri denivelate. Prin urmare, dacă intenționezi să alergi mult, optează pentru pantofi sport cu amortizare și vei observa cu siguranță diferența în timpul antrenamentului.

 • Respirabilitate

Nu uita de ventilația picioarelor. Pantofii sport din materiale de calitate, nu numai că reduc transpirație picioarelor, dar elimină și riscul de apariție a bolilor fungice. 

 • Potrivire

Pantofii sport buni ar trebui să se potrivească dimensiunii piciorului tău. Nu trebuie să alegi pantofi prea largi, cu gândul că picioarele tale se vor umfla în timpul antrenamentului. Cu toate acestea, pantofii prea strâmți vor cauza aproape sigur disconfort. 

 • Durabilitate

Pantofii sport se uzează rapid, mai ales dacă îi folosești des. De aceea merită să alegi pantofi de la branduri de încredere care oferă produse de înaltă calitate, ce îți vor garanta confortul și siguranța.  Nu uita de faptul că îngrijirea adecvată are un impact semnificativ asupra durabilității încălțămintei și este recomandat să folosești produse speciale de curățare și îngrijire.

 • Brandul

Încălțămintea de la branduri sport renumite este extrem de populară, pentru că sunt folosite mereu materiale de calitate și tehnologii speciale care cresc confortul în timpul antrenamentelor. Mărcile renumite oferă adesea pantofi sport surprinzători de buni, mai ales în categoria încălțămintei speciale pentru sport. Un exemplu sunt ghetele de fotbal de pe https://sportano.ro/pantofi-puma/incal-aminte-de-fotbal-puma/dopuri-puma, lucru dovedit de sportivii care și-au oferit propriile recenzii, în urma experiențelor de pe teren.

Atunci când alegi pantofi sport, acordă atenție grosimii tălpii, amortizării, respirabilității, durabilității și potrivirii la picior. Brandul contează și el, deși confortul de utilizare este mult mai important. Dacă practici un anumit sport, alege pantofi care au fost proiectați pentru acesta.

*(P) Articol sponzorizat

Esti norocos! Pentru ca ai ajuns aici poti achizitiona un abonament cu 60% reducere!

Promotia poate disparea oricand. Actioneaza acum!

Abonamentul Vip: de la 500 Lei la 200 Lei

Abonamentul Gold: de la 1220 Lei la 480 Lei

Abonamentul Premium: de la 1150 Lei la 460 Lei

Abonament Vip + Premium +Gold (30 de zile): 2870 lei 650 lei (economisesti 2220 lei)

La achizitionarea abonamentului Gold sau Premium, vei primi abonamentul Vip pentru 30 de zile - GRATUIT

Poti plati prin:

 • Revolut sau plata cu cardul (click aici @valentndyy)  ori in contul RO37BREL0005515061360100 titular Valentin G
 • Skrill (email: admin@ponturihunter.com)
 • Paysafecard
 • Paypal
 • 60% reducere

  Sau poti depune direct in contul de Transilvania RO85 BTRL RONC RT03 8263 8101 , titular SC Contrust Laval SRL.

  Dupa plata poti trimite confirmarea la adresa de email admin@ponturihunter.com sau prin mesaj pe pagina de Facebook... Ponturi Hunter

  By HUNTER

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  18+ Site-ul este interzis minorilor. Jocurile de noroc implică risc financiar, jucați responsabil.