CASE DE PARIURI ONLINE

Case De Pariuri Online

Ne vom referi aici strict la casele de pariuri online si vom argumenta mai tarziu de ce este mai bine sa pariem online

GAMEBOOKERS

Exista mai multe site-uri care afirma ca accepta jucatori din Romania. Noi va prezentam insa cea mai serioasa dintre ele si cu cea mai veche prezenta pe Internet. Incepind din iulie 2005, are si interfata in limba romana usurind accesul jucatorilor din Romania la pariuri sportive de calitate.

Incepe Acum! Inscrie-te gratuit aici si obtine bonusul de 100% din prima depunere!

Avantaje pariuri sportive online:

Am observat ca majoritatea persoanelor care si-au inceput activitatea de parior la agentiile de pariuri stradale au o oarecare nesiguranta in cea ce priveste trecerea la pariurile online, ba chiar foarte multi renunta la aceasta varianta de teama sa nu isi piarda banii depozitati si din acest motiv au foarte mult de pierdut. Casele de pariuri online aparute la noi pe site sunt printre cele mai bune din lume si cu siguranta nu veti avea ocazia sa intampinati astfel de probleme.

Puteti sa aruncati o privire peste acest material sa vedeti ce aveti de pierdut daca doriti sa pariati in continuare la agentiile de pariuri stradale.

Nu uitati ca pentru pariurile online trebuie sa aveti 18 ani impliniti si un card bancar (de preferat Visa Electron sau MasterCard) prin care sa efectuati depozitele si sa incasati banii.

(1) Nu platiti taxe pe bilet
Taxa de 5% pentru fiecare bilet jucat la pariurile online nu se plateste.

(2) Puteti paria la orice ora din zi
Aici puteti paria la orice ora din zi (24/24), nu mai este necesar sa va grabiti pentru ca se termina programul agentiei de pariuri sau sa asteptati pentru ca ati ajuns prea repede.

(3) Un singur pariu pe bilet
Puteti plasa doar un singur pariu pe bilet, nu mai este necesar sa aveti un anumit numar de evenimente pe bilet pentru a fi luat in considerare.

(4) Cote mari
Cotele pe care le gasiti la casele de pariuri online sunt semnificativ mai mari, niciodata nu o sa gasiti cote mai bune la agentiile de pariuri offline.

(5) Validarea banilor
Banii sunt validati aproape instantaneu dupa incheierea evenimentului, nu mai este necesar sa asteptati pana a 2-a zi pentru a incasa banii sau sa faceti inca un drum pana la agentia de pariuri.

(6) Oferta bogata
Oferta pariurilor este mult imbunatatita, aici puteti paria pe extrem de multe sporturi (peste 90), iar tipurile de pariuri sunt mult mai variate, uneori depasind chiar si 200 de tipuri de pariuri pentru un singur eveniment.

(7) Bonusuri si promotii
Majoritatea caselor de pariuri online incearca sa isi atraga noi clienti oferindu-le bonusuri pentru conturile noi create si incearca sa isi mentina membri activi prin diferide bonusuri de loialitate care sunt oferite pe parcurs.

(8) Economisiti timp
Daca doriti sa plasati un pariu nu mai este necesar sa va deplasati pana la agentie, sunteti doar la un click distanta. Astfel castigati foarte mult timp.

(9) Pariuri live
Pe langa pariurile normale pe care le puteti gasi la orice agentie de pariuri, la casele de pariuri online puteti plasa si pariuri live, adica pariuri in timpul meciului, astfel puteti sa urmariti evenimentele pe care doriti sa-l pariati si sa faceti o alegere mult mai potrivita. Prin urmare va mariti sansele de castig.

(10) Transmisiuni video
Cu ajutorul sistemelor de transmisiuni video puteti sa urmariti zilnic foarte multe evenimente sportive, sistem care va poate fi extrem de folositor in alegerea pariurilor

Avantaje gamebookers

 • Pentru ca taxa pentru fiecare bilet jucat este de 0 USD, RON sau EURO !!! – indiferent de cit pariezi. Nu exista nici o taxa pe cistigul primit.
 • Poti paria de oriunde ai acces la Internet – acasa, la serviciu sau chiar la un Internet Cafe la orice ora vrei.
 • Are interfata in limba romana!!
 • Numar de telefon netaxabil din Romania si alte tari !
 • Nu exista o limita a sumei pe care o poti câstiga, iar suma minima pe care o poti paria e 0.10 USD sau 0.4 RON
 • Poti face bilete de pariuri combi fara restrictii !
 • Poti paria pe evenimente care se desfasoara live cu cote care se schimba in timp real !!!
 • Se da un bonus de 100% din prima depunere Vezi detaliile ofertei !
 • Primiti si 100% din primul depozit daca va faceti cont si la PartyBets. Vezi detaliile acestei oferte.
 • Suma minima de depus este doar de 10 USD sau 7 EUR
 • Alte Bonsuri la inscriere sau cind jucati pe Internet

Cea mai buna companie care ofera posibilitatea si jucatorilor romani sa participe la pariurile sportive online este Gamebookers

Noi folosim Gamebookers de peste 5 ani de zile ! Nu am avut niciodata noi sau clientii trimisi de noi probleme care sa nu fi fost rezolvate in cel mai scurt timp. In orice moment am dorit sa ne retragem banii am putut sa o facem fara vreo taxa ascunsa.

De altfel o companie cu licente in Marea Britanie, Irlanda sau Austria/Germania nu poate sa puna probleme. Citeva agentii fizice de pariuri pot fi gasite si in Romania !

Iata si citeva detalii despre companie :

 • Gamebookers Ltd este deţinută de PartyGaming plc.
 • Grupul gamebookers pariuri sportive a fost fondat în 1998 operând în prezent sub licenţă online, telefonică şi ca agenţii fizice de pariuri în Marea Britanie, Irlanda, Austria, România si Antigua & Barbuda.
 • Cu peste 1350,000 clienţi de pe întreg mapamondul, familia pariurilor sportive online gamebookers este unul din liderii pieţei online a pariurilor sportive. Grupul susţine peste 140 de milioane de pariuri pe an şi a plătit în 2011 ceva mai mult de 450 milioane EUR caştiguri pentru clienţii săi.

Beneficii :

 • Taxe zero pariind la gamebookers
 • Deoarece nu avem birouri costisitoare de întreţinut, costurile noastre competitive ne permit să operăm cu cote mari
 • Urmărim ca serviciile noastre orientate către client să fie principalul nostru atu
 • Cel mai convenabil şi cel mai plăcut site de pariere caracterizat de confortul de-al folosi, de profunzimea conţinutului, de valoarea divertismentului şi de multe trăsături unice
 • Cele mai multe metode de plăţi pentru depuneri uşoare şi rapide de bani.
 • Cel mai bun serviciu de pariere de pe mobil: WAP, mesaje gratuite cu rezultate livrate prin SMS şi plăţi prin Paybox

Oferta de pariuri gamebookers:

 • În opinia noastră Gamebookers are o acoperire a jocului fotbal extrem de buna şi oferă deasemenea o gamă largă de alte sporturi internationale. Dacă oriunde pe planeta se joaca un meci de fotbal – atunci veţi putea paria pe meci, la cote bune. Oferta Gamebookers cuprinde cea mai mare varietate de pariere: competiţii/campionate, pauză/final, sub/peste, scor corect, handicap, handicap asiatic, şansă dublă, pariuri combinate (sistem), pariuri în direct şi o platformă de pariuri p2p.

Optiuni de depunere/retragere bani:

 • DEPUNERE BANI: Gamebookers foloseste sistemul Pay-Pro Cashier si acceptă o gamă de opţiuni de plată foarte larga. Iata care sunt optiunile de plata acceptate si in Romania: card de credit/debit (Visa, Mastercard), transfer bancar, cardul preplatit Paysafe, Moneybookers (recomandat), Neteller, Entropay, Citadell Vallet, Cec, Instant banking si Quick Pay.

 

 • Gamebookers acceptă urmatoarele monede: euro (EUR), dolari SUA (USD), lire sterline (GBP), Leu (RON), Forint (HUF), zlotul (PLN). Limita de depunere este de 7 Euro, respectiv 7.53 Euro la transfer numerar sau echivalentul sumei in moneda aleasa.

 

 • RETRAGERI – Incasarea castigurilor de la gamebookers este rapid şi uşor. Se aplica unele taxe de exemplu, daca va retrageti banii pe cardul Visa comisionul este de 1 Euro. Daca va retrageti banii in contul Moneybookers taxa Gamebookers este 0, veti avea de platit o taxa de 1.8 Euro (indiferent de suma retrasa) cartre Moneybookers. In cazul transferului bancar comisonul este de 2 Euro.

Securitate :

 • Gamebookers este dezvoltată cu aceleaşi cerinţe de securitate şi performanţă ca şi site-urile folosite pentru servicii bancare şi comerţ cu acţiuni – folosind numai cele mai moderne tehnologii de securitate pentru accesarea conturilor, datele personale dar şi banii cât şi operaţiunile de pariere sunt securizate folosind tehnologia Secure Socket Layer (SSL) cu securitate înaltă înscrisă de 128 biţi, certificată de Thawte. Sistemul nostru susţine peste 17 milioane tranzacţii pe an.

Software:

 • Gamebookers foloseste softwareul PartyGaming, testat de iTech Labs. Softwareul este recunoscut ca fiind unul de incredere si usor de utilizat.

Istoric

 • Gamebookers a luat naştere începând din octombrie 1998. La începutul anului 2000, Gatcombe Park Ventures Limited, Londra s-a asociat ca investitor şi în iunie 2000 gamebookers s-a înregistrat şi a devenit funcţională. De atunci peste 1.350.000 de clienţi din întreaga lume s-au înregistrat la gamebookers. De fapt, Gamebookers conduce piaţa online a pariurilor. Noi am fost primii dintre toate firmele de pariuri care au acoperit o imensa gamă de pariuri combinate cu ştiri fierbinţi din sport, informaţii ajutătoare şi forum. Am fost primii care am combinat pariul tradiţional cu posibilitatea de pariere directă între clienţi. Şi de asemenea am fost primii care am permis clienţilor posibilitatea de a vinde biletele înapoi la firmă. Ca rezultat al multor inovaţii gamebookers a creat cea mai competitivă platformă de Internet pentru pariat – făcând gamebookers atât destinaţia finală pentru pariurile sportive online cât şi liderul pieţei online a pariurilor. În 2002, prin licenţele obţinute de filialele locale din Marea Britanie şi Austria grupul gamebookers s-a transformat dintr-o firmă aflată într-un paradis fiscal intr-una aflată într-o ţară cu fiscalitate normală.

Actionar

 • Din anul 2006 Gamebookers este detinut de PartyGaming plc. Gamebookers este licentiat de Alderney Gambling Control Commission din Gibraltar.

Licente

 • Antigua: Licenţa Nr. 2018 (Autorizată şi licenţiată de către Zona de liber schimb şi procesare din Antigua & Barbuda)
 • Austria: Licenţa Nr. FA7C-2-5.3 G/51�02/2 (Autorizată şi licenţiată de către Zona de liber schimb şi procesare din Provincia Styria, Austria)
 • Marea Britanie: Licenţa Nr. BP44 (acordată de către Comisia de licenţe de Haringey Petty Sessions Area conform Legii pariurilor şi loteriilor)

 

William Hill

William Hill – Joc de noroc de calitate încă din 1934

William Hill, un nume pe care îl cunoaşteţi şi în care aveţi încredere, şi-a dobândit reputaţia în ultimii peste 70 de ani şi este unul dintre cele mai recunoscute şi notorii nume din industria de jocuri de noroc şi a pariurilor. Cu o activitate de anvergură în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlanda, compania are în subordine 15.000 de angajaţi, dispunând de 2.300 de case de pariuri şi de o afacere cu pariuri prin telefon în Regatul Unit al Marii Britanii. În anul 2002William Hill PLC a fost cotat la Bursa din Londra.

Lider al caselor de pariuri din Regatul Unit, cu o istorie bogată şi cunoscând în profunzime cotele fixe de pariuri, numele William Hill este sinonim cu corectitudinea şi cu un serviciu de neegalat oferit clientelei sale.Odată cu apariţia internetului, William Hill a transferat din această experienţă a sa şi din succesul său în domeniul pariurilor şi al jocurilor de cazino online, continuând să se extindă ca brand pentru ca o nouă generaţie de jucători din întreaga lume să se poată bucura de serviciile sale.

 

Jocuri de cazino de calitate pe care vă puteţi baza


William Hill Casino

William Hill Casino combină emoţia, corectitudinea şi cunoştinţele sale exclusive din domeniu pentru a vă pune la dispoziţie:

 • Cea mai mare selecţie de jocuri de cazino care poate fi găsită pe internet.
 • Un soft profesionist şi uşor de folosit.
 • Un serviciu de relaţii cu clienţii fără cusur, în limba dvs. maternă, permanent la dispoziţia dvs.
 • Opţiuni de depunere convenabile într-o diversitate de valute.
 • Bonusuri consistente în mod regulat!

Date esenţiale despre casele de pariuri ale William Hill:

 • William Hill operează în peste 2,300 de case de pariuri de pe teritoriul Regatului Unit şi Irlandei, oferind cele mai bune rezultate şi promovând cele mai mari pariuri printr-o gamă diversă de evenimente sportive şi de alt gen.
 • Aceste locaţii procesează în total peste un milion de bilete de pariere pe zi.
 • Aparatele de joc ale majorităţii caselor de pariuri aparţinând William Hill dau jucătorilor posibilitatea de a paria la ruletă, la sloturi şi la alte evenimente care au la bază numere generate aleatoriu.
 • Centrele de pariuri prin telefon ale William Hill au capacitatea de a primi peste 600 de apeluri în mod simultan şi reprezintă cea mai mare activitate de acest gen din Regatul Unit.

Date importante despre operaţiunile online ale William Hill:

 • William Hill online a apărut ca precursor al jocurilor de noroc şi al pariurilor sportive din Europa.
 • Facilităţile noastre pentru pariurile sportive online sunt puse la dispoziţia clienţilor din peste 175 de ţări, operând în 6 limbi de circulaţie internaţională şi acceptând plăţi în 11 valute.
 • În 2007, William Hill online a acceptat pariuri de la jucători din 169 de ţări pentru un număr mai mare de 60,000 de evenimente (350,000 de pieţe).
 • Site-ul cazinoului nostru şi camera de poker oferă o serie de jocuri de cazino şi de poker de calitate, create cu grija pentru nevoile jucătorului.

 


10BET


10Bet a fost înfiinţat în 2003. De atunci, 10Bet a crescut şi a devenit una dintre agenţiile de pariuri online de vârf, oferind cele mai bune cote şi servicii pentru comunitatea de pariori din toata lumea.
Astăzi, 10Bet este un agent de pariuri internaţional de top, care stă la dispoziţia pariorilor începători sau pasionaţi din pese 90 de ţări, oferind un pachet de servicii variat.
Pentru sporirea protectiei clientilor 10Bet este afiliata la IBAS si accepta sa se supuna deciziei acestora in orice disputa care nu poate fi rezolvata intern spre multumirea dvs.

BONUS DE INREGISTRARE

Toti clientii noi pe 10Bet primesc un bonus de 30% din primul deposit pana la maxim 100 EURO. Pentru a beneficia de bonus, trebuie sa rulati suma depusa initial cel putin odata pe pariuri sportive cu cota minima de 1.60. Acesta va fi creditat automat in contul de joc, in maxim 24 de ore de la indeplinirea conditiilor de mai sus.
Dupa ce ati primit bonusul, veti putea efectua o retragere doar dupa ce depozitul calificant a fost rulat de cel putin 12 ori (12x), la cote de minim 1.60.
Pentru a primi bonusul maxim de 100 EUR, trebuie sa faceti un depozit de minim 333.4 EUR. Rulati apoi acest depozit pentru a primi bonusul de 100 EUR. Inainte de a putea retrage acesti bani (si eventualele castiguri) trebuie sa puneti pariuri in valoare de 4000.80 EUR (12 x depozit).

INFORMATII DESPRE PARIURI

Se poate paria interactiv online sau prin telefon.
Toate pariurile pentru fotbal se aplică pentru 90 de minute. Aici sunt incluse prelungirile cauzate de întreruperi ale meciului, dar nu sunt incluse reprizele de prelungire sau loviturile de departajare, cu excepţia cazului în care specificaţiile diferă pentru eveniment.
Pariurile vor fi acceptate până la ora anunţată a începerii. Dacă un pariu este acceptat incorect şi include un eveniment după momentul de începere a acestuia, meciul va fi considerat ‘descalificat’.
Limita minima pentru plasarea unui pariu este de doar 1 GBP. Limita maxima variaza in functie de sport, intre 250 si 5,000 GBP.
Cotele pot fi afisate fie decimal, fie american.

DEPUNERE BANI

Debit Card (Delta, Solo, Switch), Credit Card (Visa, Mastercard), Western Union, Neteller, MoneyBookers, cec personal.
Nu se percep comisioane de depunere.
Suma minima de depozitare £15 / 25€ / 25$

RETRAGERE BANI

Credit card, transfer bancar, Neteller, MoneyBookers, Check trimis prin mail.

LIMBI SI MONEZI FOLOSITE

Limbile suportate: English, Spanish, Portuguese, French, Swedish, Finnish, Norwegian, Danish, German, Greek, Italian, Russian, Turkish, Polish, Czech, Romana, Bulgarian, Chinese
Monede acceptate:Australian Dollar, Canadian Dollar, Chinese RMB, Denmark Kroner, EURO, Hong Kong Dollar, Japanese Yen, Malaysian Ringgit, Norwegian Kroner, UK Pounds, Singapore Dollar, Swedish Krona or US Dollar.

ALTE PROMOTII SI BONUSURI

Casino: primiti 100 EUR bonus automat daca rulati pe 10bet casino minim 10.000 EUR.
Poker: primiti un bonus de 100% din suma depusa initial pana la maxim 900 EUR. Pentru a beneficia de bonus trebuie sa acumulati puncte VIP apoi pentru fiecare 100 puncte VIP stranse primiti 10 EUR.

 

One thought on “CASE DE PARIURI ONLINE”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

18+ Site-ul este interzis minorilor. Jocurile de noroc implică risc financiar, jucați responsabil.