Din nou la un gol de 22.100 lei. Doar pariu sansa 471 lei

Alt bilet de ieri la un singur gol de 22.100 lei pe unul din biletele Vip+Gold. Din pacate in meciul dintre Ross County si Forfar, oaspetii nu au reusit sa inscrie pentru a incasa toata suma. Vom incasa doar Pariu Sansa 471 lei.

Felicitari daca ati jucat si multumesc pentru incredere.
Din nou la un gol de 22.100 lei. Doar pariu sansa 471 leiDin nou la un gol de 22.100 lei. Doar pariu sansa 471 leiMultumesc pentru fiecare Like, Share si Comment!

Vrei sa intri in Clubul Gold?

Te-ai saturat de biletele gen "carnati" care ies foarte greu? Te-ai saturat zi de zi sa fii donatorul caselor de pariuri? Te-ai saturat sa pariezi multi bani fara nicio satisfactie?

Multa vreme am fost un astfel de parior si eu pana sa imi dau seama ca se poate castiga din pariuri, se poate trai din pariuri. Totul sta in disciplina, lipsa lacomiei si multa analiza.

Ce faci atunci cand pierzi? Inchizi ochii si spui ca a fost GHINION!? Asta nu este o solutie, asta este un obicei prost. Cand ceva nu merge trebuie sa schimbi acel ceva. Iar eu cred ca am solutia.

De ce cred asta? Pentru ca in ultimii 15 ani mi-am ocupat mult timp cu studierea diferitelor metode de a castiga din pariuri iar de 7 ani pot sa spun ca traiesc din pariuri. Acum 7 ani am renuntat la o slujba unde castigam 7000-8000 de lei lunar pentru a ma dedica exclusiv pariurilor.

La inceput m-a costat foarte mult timp si bani ca sa invat secretele pariurilor.

Acum poti beneficia de ceea ce am invatat pentru o suma pe care eu o consider "modesta".

Am deschis CLUB GOLD? Pentru ca foarte multi abonati mi-au cerut sa fac o diferenta intre biletele lungi cu incredere scazuta si biletele cu putine selectii dar mult mai sigure care merg pariate cu sume mai mari.

Imi pare rau dar nu pot lucra cu oricine si te rog sa intelegi asta. Nu pot si nu vreau sa lucrez cu mai mult de 15 persoane lunar.

Si inca ceva... BANII SE FAC CU BANI.

CA SA AI ACCES LA CLUBUL GOLD TREBUIE SA:

 • intelegi fenomenul pariurilor si nu te-ai apucat de curand de pariat;
 • ai o banca minima de 1000 lei;
 • esti disciplinat, echilibrat si nu esti lacom

CE VEI PRIMI IN CLUBUL GOLD:

 • 2-4 Bilete zilnic cu cote intre 2.00 si 8.00 cu un numar de selectii intre 1 si 4. Aceste bilete au cea mai mare incredere iar de cand pariez dupa strategia asta, nu am avut decat o luna pe minus in ultimii 3 ani.
 • acces GRATUIT si in CLUBUL VIP pentru o luna
 • cartea electronica " Strategii Pariuri by Hunter" care contine cele mai bune strategii de pariere. Carte pe care cei mai multi au spus ca valoreaza peste 500 de lei.

Ai mai jos cateva exemple de bilete GOLD (da click pe imagine pentru a trece la urmatorul bilet):

Pretul pentru accesul in CLUBUL GOLD este momentan redus cu 50% pentru o luna, 66% pentru 3 luni si 71% pentru 6 luni.

Astfel pentru acces 30 de zile vei plati doar 980 lei 490 lei sau 222 Euro 111 Euro prin Paypal sau acces 60 de zile pentru doar 980 lei (222 euro) in loc de 2940 lei ori acces 180 zile pentru 1780 lei (360 euro) in loc de 5880 lei

Plata prin Paypal se poate face prin formularul de mai jos:

Pret Promotional Acces Gold

Accesul in Clubul Gold se obtine imediat dupa plata. Statutul Gold este valabil 30 de zile din momentul activarii (indiferent de data din calendar). In afara de Paypal poti plati si prin Skrill (email:admin@ponturihunter.com) sau depunere direct in contul de Raiffeisen RO40 RZBR 0000 0600 1223 7581 sau Transilvania RO56 BTRL RONC RT03 5192 5901 , titular Grozea Laurentiu.

Daca folosesti Skrill sau depunerea in cont, trimite-mi numele deponentului si o adresa de email unde sa trimitem biletele catre adresa mea de email admin@ponturihunter.com

Pentru a te convinge ca se pot face bani cu acest abonament, il poti testa gratuit pentru o zi. Scrie numele si emailul in formularul de mai jos iar eu te voi adauga in Clubul Gold pentru o zi!

Te rog sa nu incerci sa te abonezi de doua ori cu aceeasi adresa de email sau adrese repetate dupa acelasi IP pentru ca iti voi bloca accesul si pe site si pe Facebook!

Bilantul biletelor Gold il gasesti Aici: Bilant Club Gold

2 Comments on "Din nou la un gol de 22.100 lei. Doar pariu sansa 471 lei"

 1. Horatiu Bufnea | August 1, 2019 at 1:29 AM | Reply

  Buna Hunter, am fost abonatul tau si in trecut dar din cauza unor probleme familiale nu am putut tine pasul. Din cate imi amintesc am iesit putin pe minus intr-o luna.

  Intrebarea mea este urmatoarea: eu locuiesc in Anglia si am incercat in trecut sa echilibrez suma pariata cu suma pe care o recomanzi tu. cum sa fac asta? Dispun de 1,5-2000 pe luna pentru pariuri(nu tot salarul, doar sfert) si joc de placere, bucuria castigului.

  Multumesc si astept urmatoarea promotie sa ma alatur grupului gold/vip

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017