Plăți și retrageri pariuri online

Trebuie menționat că toate câștigurile pot fi retrase doar de jucătorii care au trecut prin procesul complet de înregistrare.  Ei bine, atunci când îți creezi un cont la casa de pariuri, deschizi așa-zisul cont temporar. Acesta este un tribut adus jucătorilor multor case de pariuri. Acest lucru îți permite să te înregistrezi, să faci prima depunere și să plasezi pariuri în literalmente 2-3 minute. La înregistrare, casa de pariuri îți solicită să furnizezi numai date de bază, cum ar fi numele, prenume, parola și adresa de e-mail.

În acest fel, poți plasa pariuri online pe fotbal pentru 90 de zile, iar apoi casa de pariuri îți va cere să furnizezi date suplimentare. Dacă dorești să îți retragi câștigurile în termen de 90 de zile, ți se vor solicita și date suplimentare pentru a-ți verifica identitatea.

Cum se efectuează verificarea identității necesară pentru retragerea câștigurilor din pariuri online live? Ei bine, poți verifica imediat după înregistrarea unui cont la această casă de pariuri  sau când încerci să faci prima retragere, dar nu mai târziu de 90 de zile de la deschiderea contului. Dacă depășești acest termen limită, casa de pariuri îți va bloca temporar accesul la pariurile online și le existente, până când îți confirmi identitatea.

Efectuează verificarea completând detalii suplimentare despre adresă și trimițând casei de pariuri o scanare a cărții de identitate sau a pașaportului. 

Cum să retragi câștigurile?

Dacă ai deja un cont verificat și casa de pariuri a acceptat scanări ale actului tău de identitate, atunci plata este la îndemână! Ei bine, mai întâi trebuie să câștigi, apoi poți să te retragi, să sărbătorești responsabil, să investești, orice îți dorește inima.

Poate o casă de pariuri sportive, licențiată ONJN,  să refuze verificarea și să îți blocheze banii în același timp? Nu este posibil. După cum a fost menționat deja, dacă nu îți confirmi identitatea în termen de 90 de zile, vei primi doar un blocaj temporar, care va fi eliminat anterior. 

Singura posibilitate că nu vei putea retrage bani este daca furnizezi date false in timpul înregistrării. Dacă nu se potrivesc cu datele de pe cartea de identitate sau pașaport, din păcate, nu te aștepta ca identitatea ta să fie verificată și banii să fie transferați în contul bancar.

Esti norocos! Pentru ca ai ajuns aici poti achizitiona un abonament cu 60% reducere!

Promotia poate disparea oricand. Actioneaza acum!

Abonamentul Vip: de la 500 Lei la 200 Lei

Abonamentul Gold: de la 1220 Lei la 480 Lei

Abonamentul Premium: de la 1150 Lei la 460 Lei

Abonament Vip + Premium +Gold (30 de zile): 2870 lei 650 lei (economisesti 2220 lei)

La achizitionarea abonamentului Gold sau Premium, vei primi abonamentul Vip pentru 30 de zile - GRATUIT

Poti plati prin:

 • Revolut sau plata cu cardul (click aici @valentndyy)  ori in contul RO37BREL0005515061360100 titular Valentin G
 • Skrill (email: admin@ponturihunter.com)
 • Paysafecard
 • Paypal
 • 60% reducere

  Sau poti depune direct in contul de Transilvania RO85 BTRL RONC RT03 8263 8101 , titular SC Contrust Laval SRL.

  Dupa plata poti trimite confirmarea la adresa de email admin@ponturihunter.com sau prin mesaj pe pagina de Facebook... Ponturi Hunter

  By HUNTER

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  18+ Site-ul este interzis minorilor. Jocurile de noroc implică risc financiar, jucați responsabil.