Plăți și retrageri pariuri online

Trebuie menționat că toate câștigurile pot fi retrase doar de jucătorii care au trecut prin procesul complet de înregistrare.  Ei bine, atunci când îți creezi un cont la casa de pariuri, deschizi așa-zisul cont temporar. Acesta este un tribut adus jucătorilor multor case de pariuri. Acest lucru îți permite să te înregistrezi, să faci prima depunere și să plasezi pariuri în literalmente 2-3 minute. La înregistrare, casa de pariuri îți solicită să furnizezi numai date de bază, cum ar fi numele, prenume, parola și adresa de e-mail.

În acest fel, poți plasa pariuri online pe fotbal pentru 90 de zile, iar apoi casa de pariuri îți va cere să furnizezi date suplimentare. Dacă dorești să îți retragi câștigurile în termen de 90 de zile, ți se vor solicita și date suplimentare pentru a-ți verifica identitatea.

Cum se efectuează verificarea identității necesară pentru retragerea câștigurilor din pariuri online live? Ei bine, poți verifica imediat după înregistrarea unui cont la această casă de pariuri  sau când încerci să faci prima retragere, dar nu mai târziu de 90 de zile de la deschiderea contului. Dacă depășești acest termen limită, casa de pariuri îți va bloca temporar accesul la pariurile online și le existente, până când îți confirmi identitatea.

Efectuează verificarea completând detalii suplimentare despre adresă și trimițând casei de pariuri o scanare a cărții de identitate sau a pașaportului. 

Cum să retragi câștigurile?

Dacă ai deja un cont verificat și casa de pariuri a acceptat scanări ale actului tău de identitate, atunci plata este la îndemână! Ei bine, mai întâi trebuie să câștigi, apoi poți să te retragi, să sărbătorești responsabil, să investești, orice îți dorește inima.

Poate o casă de pariuri sportive, licențiată ONJN,  să refuze verificarea și să îți blocheze banii în același timp? Nu este posibil. După cum a fost menționat deja, dacă nu îți confirmi identitatea în termen de 90 de zile, vei primi doar un blocaj temporar, care va fi eliminat anterior. 

Singura posibilitate că nu vei putea retrage bani este daca furnizezi date false in timpul înregistrării. Dacă nu se potrivesc cu datele de pe cartea de identitate sau pașaport, din păcate, nu te aștepta ca identitatea ta să fie verificată și banii să fie transferați în contul bancar.

By HUNTER

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

18+ Site-ul este interzis minorilor. Jocurile de noroc implică risc financiar, jucați responsabil.