Site-ul Bet365 se retrage din România

Marele site de pariuri Bet365 nu mai acceptă clienţi noi din România. Dacă încercaţi să vă faceţi cont, România nu mai apare în lista ţărilor de resedinţă. Mai mult, site-ul şi-a anunţat afiliaţii că încetează orice activitate de promovare pe teritoriul României. Bet365 a funcţionat ilegal pe teritoriul României, clienţii săi fiind pasibili de pedeapsă cu închisoarea, ca de altfel toţi clienţii site-urilor care ofereau pariuri sau jocuri de noroc online.

bet365 se retrage din romania
bet365 se retrage din romania

Afiliaţii Bet365 din România au primit o informare prin care site-ul de pariuri anunţă că îşi încetează activităţile promo desfăşurate în România.

Responsabilii site-ului somează apoi site-urile pertenere să înlăture toate materialele promoţionale Bet365 (bannere, linkuri, text etc.). Ştergerea tuturor referinţelor promoţionale la adresa Bet365 ar trebui să se încheie pe 10 octombrie, conform informării citate (în faximil).

Demersul Bet365 pare a avea un substrat legal. Potrivit Oficiului Naţional al Jocurilor de Noroc (ONJN), la momentul actual, pe teritoriul României, nu există nicio licenţă sau autorizaţie emisă pentru organizarea de jocuri de noroc on-line.

Marketingul, reclama și publicitatea sunt strict interzise pentru jocurile de noroc care nu sunt autorizate în România. Desfășurarea oricăror activități cu caracter promoțional pentru jocurile de noroc neautorizate constitui contravenție și se pedepsește cu amendă de la 50.000 – 100.000 lei.

Prevederile îi lovesc şi pe jucători. Astfel, potrivit ONJN , constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă fapta oricărei persoane care participă la activităţi de joc de noroc care nu sunt autorizate pe teritoriul României, organizate prin intermediul sistemelor de comunicaţii de tip internet, sisteme de telefonie fixă ori mobilă sau a oricăror mijloace asimilat (art.25 lit.k din O.U.G. nr.77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc).

Nu mai acceptă clienţi noi

La inceputul acestei luni, bet365 a mai făcut o mişcare surprinzătoare, fără a exista o comunicare oficială în acest sens. România a fost mai întâi scoasă din lista de ţări disponibile pentru înregistrare fără un comunicat oficial, scrie Holdem.ro. Apoi cei care au pus întrebări pe această temă au primit răspunsuri care nu au adus lămuriri suplimentare situaţiei create.
Bet365 a devenit cea mai frecventată casă de pariuri online, după retragerea bwin si Gamebookers de pe piaţa din România.

 

Noi case de pariuri bat la uşă


Retragerea Bet365, care se situa printre cele mai vizitate site-uri din România, coform Alexa.com, coincide cu iminente schimbări legislative pe piaţa jocurilor de noroc. În acest context, o nouă companie, care operează site-ul www.winmasters.com, şi-a anunţat prezenţa pe piaţa românească. Reprezentanţii companiei au anunţat că au demarat procedurile pentru obţinerea licenţei din partea autoriăţilor române. winmasters.com ar fi astfel primul site licenţiat din România şi, în consecinţă, primul site pe care românii pot paria fără să încalce legea

Esti norocos! Pentru ca ai ajuns aici poti achizitiona un abonament cu 60% reducere!

Promotia poate disparea oricand. Actioneaza acum!

Abonamentul Vip: de la 500 Lei la 200 Lei

Abonamentul Gold: de la 1220 Lei la 480 Lei

Abonamentul Premium: de la 1150 Lei la 460 Lei

Abonament Vip + Premium +Gold (30 de zile): 2870 lei 650 lei (economisesti 2220 lei)

La achizitionarea abonamentului Gold sau Premium, vei primi abonamentul Vip pentru 30 de zile - GRATUIT

Poti plati prin:

 • Revolut sau plata cu cardul (click aici @valentndyy)  ori in contul RO37BREL0005515061360100 titular Valentin G
 • Skrill (email: admin@ponturihunter.com)
 • Paysafecard
 • Paypal
 • 60% reducere

  Sau poti depune direct in contul de Transilvania RO85 BTRL RONC RT03 8263 8101 , titular SC Contrust Laval SRL.

  Dupa plata poti trimite confirmarea la adresa de email admin@ponturihunter.com sau prin mesaj pe pagina de Facebook... Ponturi Hunter

  Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  18+ Site-ul este interzis minorilor. Jocurile de noroc implică risc financiar, jucați responsabil.
  Scroll to Top