TERMENI

Termeni si conditii

1. TERMENI

Orice fel de comunicare si informatie initiata prin acest serviciu va fi guvernata de acesti termeni si conditii, si reprezenta acordul complet, exclusiv si definitiv intre tine si PonturiHunter. Recomandam citirea cu atentie a acestor termeni si conditii. PonturiHunter  isi rezerva unilateral dreptul, fara a anunta in prealabil, sa schimbe, sa stearga sau sa actualizeze termenii si conditiile in orice moment. PonturiHunter isi rezerva dreptul de a modifica, adauga sau sterge orice parte ale serviciului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe website-ul www.ponturihunter.com . Continuarea utilizarii serviciilor oferite dupa revizuire reprezinta acceptul deplin ale termenilor prezentului acord, inclusiv modificarile survenite
2. CONFIDENTIALITATE

Pentru a ne inbunatati serviciile cat si pentru a raspunde intrebarilor dumneavoastra poate aparea necesitatea de a va cere sa furnizati informatii personale cum ar fi numele Dvs., adresa, adresa de email, numarul de telefon etc. Aceste informatii colectate nu sunt folosite pentru a va transmite oferte despre serviciile si produsele PonturiHunter fara acordul dumneavoastra. PonturiHunter se obliga sa protejez confidentialitatea vizitatorilor site-ului www.ponturihunter.com. Informatiile personale nu vor fi transmise catre alti terti. Putem furniza informatii de ordin general cum ar fi traficul pe site si alte statistici catre terti dar aceste informatii nu vor contine informatii cu caracter personal. Site-ul www.ponturihunter.com poate utiliza tehnologii care permit colectarea informatiilor cu caracter tehnic despe dumneavoastra, informatii cum ar fi adresa de IP, sistemul de operare folosit, tipul browserului. Informatiile respective impreuna cu traficul realizat de catre dumneavoastra pe site-ul www.ponturihunter.com sunt colectate doar cu scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite pe site.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, PonturiHunter va stoca in conditii de siguranta si doar pentru scopurile descrise mai sus, datele personale pe care le furnizati dumneavoastra. Acestea sunt prelucrate si colectate doar cu scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite pe site.

Pentru a beneficia de toate facilitatile oferite de PonturiHunter trebuie sa completati un formular  pe site, la completarea acestui formular trebuie sa furnizati date personale cu date valabile. In momentul in care va completati formularul puteti opta pentru primirea de informatii despre produsele si serviciile oferite de catre PonturiHunter.

Conform Legii nr. 677/2001, aveti dreptul de access, dreptul de interventie asupra informatiilor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii informatiilor cu caracter personal ale dumneavoastra si aveti dreptul sa solicitati stergerea acestora. Trebuie sa luati la stiinta ca stergerea datelor cu caracter personal ale dumneavoastra implica stergerea contului de pe site si astfel veti pierde unele din facilitatile oferite de cate www.ponturihunter.com.

Pentru a exercita oricare dintre aceste drepturi trebuie sa faceti o cerere inscis pe care sa o trimiteti prin email la adresa admin@ponturihunter.com cu mentiunea “Pentru echipa www.ponturihunter.com “.

 

3. SECURITATEA MEMBRILOR

In timpul crearii unui cont pe site-ul www.ponturihunter.com iti poti crea un cont cu un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabili pentru pastrarea acestora in conditii de securitate si esti responsabil pentru toate activitatile care sunt facute pe site-ul www.ponturihunter.com cu ajutorul acestui nume de utilizator si a parolei. Parola poate fi schimbata oricand in partea de administrare a contului dumneavoastra de pe site-ul www.ponturihunter.com. Pentru orice probleme legate de contul dumneavoastra, pentru orice erori aflata in cadrul profilului dumneavoasta de pe site, daca descoperiti orice utilizare neautorizata, improprie sau ilegala a contului dumneavoastra veti anunta imediat www.ponturihunter.com pentru remedierea problemei. Dumneavoastra sunteti responsabil sa actualizati detaliile personale ale contului dumneavoastra si sa va asigurati ca email-ul este corect. PonturiHunter nu este reponsabila cu premii, cauze de actiune, daune, pierderi, cheltuieli, taxe care deriva din nerespectare termenilor si conditiilor site-ului. Este  datoria ta ca utilizator al site-ului www.ponturihunter.com sa citesti termenii si conditiile site-ului si sa intelegi ca relatia ta cu PonturiHunter se supune acestor termeni si conditii.

Ca utilizator al site-ului www.ponturihunter.com esti de acord ca PonturiHunter nu este responsabil pentru utilizarea necorespunzatoare a serviciului si ca esti responsabil pentru orice consecinta ar urma din aceasta.

4. DESCRIERE

www.ponturihunter.com reprezinta site-ul care ofera predictii sportive gratuite si predictii sportive platite, predictii foarte bine analizate de tipseri din Romania.

5. SISTEMUL DE GARANTII

PonturiHunter ofera zilnic intre 5-10 bilete cu cote cuprinse intre 2 si 200+ . PonturiHunter nu garanteaza ca toate biletele oferite intr-o zi vor fi castigatoare chiar daca acest lucru este posibil. Ponturile zilnice sunt foarte bine analizate de tipseri cu experienta  dar in niciun caz nu sunt sigure 100% . Orice pierdere care deriva din ponturile oferite zilnic pe bilete este strict raspunderea Dumneavoastra.

Desi incercam sa autentificam informatiile personale ale membrilor care se inregistreaza nu putem impiedica utilizatorii sa furnizeze informatii false sau in a folosi site-ul in scopuri ascunze. Cerem fiecarei persoane care se inregistreaza pe site-ul www.ponturihunter.com sa actioneze in mod onest si etic atunci cand folosesc site-ul. Rugam fiecare persoana care se inregistreaza sa comunicati cu ceilalti membri ai site-ului cu bun simt si cu prudenta. Fiecare trebuie sa evalueze acuraterea informatilor oferite de ceilalti membri ai site-ului.

Ca posesor de cont pe site-ul www.ponturihunter.com sunteti responsabil pentru mentinerea unui profil personal corect.  Site-ul si informatiile de pe site-ul www.ponturihunter.com.com sunt furnizate “asa cum sunt” iar folosirea site-ului se face complet si exclusiv pe riscul dumneavoastra. PonturiHunter se deroga de la asumarea oricarei garantii exprese sau implicite, nu garantam ca site-ul va corespunde asteptarilor sau cerintelor dumneavoastra, nu garantam ca informatiile prezentate pe site sunt fara greseli sau ca greselile vor fi corectate. Orice informatie, sfat sau idee obtinute fie oral fie scris de pe site-ul www.ponturihunter.com sau de la  orice administrator pe site nu reprezinta nici o garantie daca nu este mentionata in acest Acord.

6. LIMITARI DE RESPONSABILITATE

Echipa PonturiHunter va face toate eforturile rezonabile pentru a corecta greselile si omisiunile de pe site-ul www.ponturihunter.com. PonturiHunter nu este responsabil cu erorile sau omisiunile pe care membrii site-ului le furnizeaza atat in profilul propriu cat si in informatiile pe care le posteaza pe site. Prin acceptarea acestui Accord accepti faptul ca www.ponturihunter.com nu este responsabila pentru nici un fel de daune (directe, indirecte, mici sau mari, incidentale sau de importanta majora, care cauzeaza pierderi de profit dar care nu se limiteaza la asta) rezultate din utilizarea acestui serviciu).

7. LEGI SI JURISDICTIE

Orice reclamatie, controversa, problema sau litigiu care rezulta sau are o legatura cu acest Acord vor fi solutionate conform legilor in vigoare.

8. TERMENI DE INTRERUPERE SAU SUSPENDARE

Acest Acord este efectiv din momentul acceptarii sale pana cand este incetat de catre PonturiHunter prin site-ul sau www.ponturihunter.com. PonturiHunter prin www.ponturihunter.com isi rezerva dreptul de a suspenda sau intrerupe utilizarea Serviciului fara a anunta in prealabil in cazul in care se considera ca ai incalcat sau nu ai actionat consistent in spiritul acestor termeni si conditii. Prin acceptarea acestor termeni si conditii esti de acord ca www.ponturihunter.com nu-si asuma nici o responsabilitate fata de tine sau de o alta terta persoana pentru orice suspendare a contului tau care are ca efect incetarea accesului tau la acest Serviciu.

9. CONDITII DE UTILIZARE CONTINUT

Continutul site-ului www.ponturihunter.com este protejat de legile dreptului de autor, atat de legea romaneasca a drepturilor de autor pe care o puteti citi aici, de legea internationala a drepturilor de autor pe care o puteti citi aici. Toate drepturile asupra continutului paginilor sunt rezervate PonturiHunter. Toate materialele (incluzand fara limitari toate articolele, textele, imaginile, logo-urile si design-ul) continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al PonturiHunter. Nu aveti voie sa modificati continutul paginilor site-ului www.ponturihunter.com. Daca doriti sa modificati,  sa copiati, sa distribuiti, sa transmiteti, sa publicati, sa reproduceti, sa creati ceva derivat din informatile sau serviciile obtinute de pe site-ul www.ponturihunter.com atunci va trebui acordul scris al PonturiHunter.  Puteti descarca materialele specifice puse la dispozitie pe site-ul nostru pentru download sau pentru copiere dar nu le puteti folosi decat pentru scopuri personale, non-comerciale. Daca doriti sa folositi materiale de pe site, puteti sa ne contactati la  email admin@ponturihunter.com

Orice persoane care trimite informatii, fie ca e scrisa pe email, comentariu la un articol, mesaj direct catre alt membru sau orice fel de alta comunicatie isi asuma obligatia ca nu prejuduciaza in nici un fel drepturile de autor pe care o terta persoana le poate invoca in legatura cu informatiile transmise. Orice persoana care expediaza orice informatie intelege ca incalcarea in orice fel al acestei obligatii nu angajeaza in nici un fel raspunderea PonturiHunter, ci numai raspunderea personala a persoanelor respective.

Toate informatiile care se afla pe site-ul www.ponturihunter.com sunt proprietatea PonturiHunter, drepturile (inclusiv cel de autor) acestora apartin PonturiHunter, orice persoana care transmite in orice fel informatii spre site accepta ca indiferent de modalitatea de trimitere a acestora ele intra in posesia site-ului. Utilizatorii site-ului sunt de acord ca cedeaza exclusiv si gratuit, in momentul transmiterii, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si retransmitere a materialelor cu care au contribuit la site.

10. OBLIGATIILE UTILIZATORILOR

• Nu vor incarca, posta sau transmite pe acest site sau prin intermediul sau informatii ce contravin legilor, ce au un continut discriminatoriu, rasist, amenintator, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau sunt contestabile.
• Nu vor incalca drepturile de proprietate individuala, drepturile de confidentialitate, drepturile de publicitate sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalti
• Nu vor incarca virusi, troieni, scripturi sau alte programe de acest gen
• Nu vor intrerupe, incarca excesiv, interfera sau incerca sa obtina acces neautorizat la orice portiune a acestui site, a sistemelor sale de computere, servere sau retele
• Nu vor oferi informatii false despre ei, nu se vor da drept alte persoane si nu vor incerca sa ne insele asupra identitatii lor sau asupra originii continutului oferit, a mesajelor sau a altor informatii
• Nu vor transmite mesaje junk, scrisori in lant sau alte forme nesolicitate de posta electronica bulk sau mesaje in duplicat
• Nu vor culege informatii despre alti vizitatori ai site-ului fara consimtamintul acestora si nu vor extrage sistematic date sau cimpuri de date, cum ar fi date financiare sau adrese de posta electronica/
• Nu vor redistribui continutul oferit de noi sub nici o forma, inclusiv in publicatii tiparite, transmisiuni prin fax, pagini de internet, e-mail, grupuri sau forumuri de discutii sau orice alt serviciu ori metoda electronica sau tiparita fara consimtamintul nostru scris.
• Prin incarcarea, postarea sau transmiterea de informatii prin sau catre site-ul nostru, utilizatorii ne acorda noua sau celor cu drept de succesiune si cesionare licenta non-exclusiva, internationala, fara drepturi de autori, perpetua si irevocabila de a folosi sau distribui aceste informatii intr-o maniera statutata potrivit politicii noastre de confidentialitate.
Nu au dreptul de a transmite nici unei personae, fizice sau juridice, orice informatie obtinuta contra cost de pe site-ul nostru.

6 Comments on "TERMENI"

 1. Vreau sa fac un abonament si nu pot.

 2. Buna ziua,

  As dori sa achizitionez un abonament gold, dar inainte de asta vreau sa intreb ceva…
  1. Bilantul pe ce baza este calculat? Am vazut bilete pe care s-a pariat 200 Lei si bilete pe care s-a pariat 9500 Lei… Asta ca sa iasa bine bilantul? Cred ca bilantul ar trebui calculat in functie de cotele biletelor pe miza fixa, nu? sau asa este si nu am observat eu?

  Astept un raspuns din partea dvs!

  • Am mai explicat asta de cateva ori. Miza toatala zilnica este 10000 pentru un calcul corect dar in niciun caz nu treuiesc pariate mizele astea. Explic in emailul trimis membrilor gold cum trebuie pariat zilnic.

 3. Lungan Tudor Victor | November 21, 2017 at 12:15 PM | Reply

  Buna ziua,

  Vreau si eu un abonament gold, m-am abonat dar nu am primit nimic pt a putea efectua plata.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

18+ Site-ul este interzis minorilor. Decizie ONJN nr.1046/19.06.2017